Berlare

Gaver 70,
9290 Berlare

Tel. 052 22 14 43

Openingsuren loket:

ma 9u – 12u

vrij 9u – 12u

In de namiddag op afspraak

Telefonisch bereikbaar:

Elke werkdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur

Dendermonde

Serbosstraat 2/16,
9200 Dendermonde

Tel. 052 22 14 43

Openingsuren loket:

ma 9u – 12u

di 9u – 12u

woe 9u – 12u

do 9u – 12u

vrij 9u – 12u

In de namiddag op afspraak

Telefonisch bereikbaar:

Elke werkdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur

Sluitingsdagen 2024
Maandag 1 april, Woensdag 1 mei, Donderdag 9 mei, Vrijdag 10 mei, Maandag 20 mei, Donderdag 11 juli, Vrijdag 12 juli, Donderdag 15 augustus, Vrijdag 16 augustus, Vrijdag 1 november, Maandag 11 november, Woensdag 25 december, Donderdag 26 december

Nieuws

Het centraal inschrijvingsregister (CIR) is actief

Wie een sociale woning wil huren, moet zich voortaan inschrijven in het centraal inschrijvingsregister van Wonen in Vlaanderen. Sta je al op de wachtlijst voor een sociale woning? Bevestig vóór 31 mei 2024 in het CIR je inschrijving.

Ik wil me inschrijven voor een sociale woning

Surf naar het centraal inschrijvingsregister en meld je aan via itsme of met je elektronische identiteitskaart. Op de webpagina vind je alle informatie en een instructievideo die stap voor stap uitlegt hoe het CIR werkt. Lukt het toch niet om je in te schrijven? stek92 helpt je graag verder: kom tijdens de kantooruren naar een van onze contactpunten of kom langs in onze Parti-Bus.

Ik wil mijn inschrijving als kandidaat-huurder bevestigen

Je bent al ingeschreven op de wachtlijst voor een sociale woning? Dan moet je je inschrijving in het CIR nakijken en bevestigen. Het is belangrijk dat je dit in orde maakt, want anders kun je geschrapt worden van de wachtlijst.

Waarom moet ik dat doen?

Het is mogelijk dat je bij verschillende woonmaatschappijen was ingeschreven. Nu heb je maar één inschrijvingsdossier meer, online in het CIR. We moeten nagaan of deze inschrijving helemaal juist is. Daarom moet je je inschrijving bevestigen. Wanneer je niet op tijd bevestigt, dan schrapt stek92 je inschrijving. Je komt dan niet meer in aanmerking voor een sociale woning.

Wanneer je op de wachtlijst stond bij verschillende woonmaatschappijen, dan telt de datum waarop je de eerste keer registreerde. De ‘vroegste’ datum dus.

Wanneer moet ik mijn inschrijving bevestigen?

Vóór 31 mei 2024. Je kunt vanaf 18 maart je dossier in het CIR in orde zetten en bevestigen dat je ingeschreven wil blijven. Je hebt daarvoor itsme of je elektronische identiteitskaart nodig.

Help! Het lukt me niet om mijn inschrijving te bevestigen.

Geen zorgen! stek92 helpt je. Kom gewoon langs bij stek92 tijdens de kantooruren of in onze Parti-Bus.

Tussen half maart en half april controleert stek92 je dossier en gaan we na of je dossier volledig is. Indien dat niet het geval is, lijsten we op welke documenten en gegevens ontbreken. Rond 15 april sturen we je een duidelijke brief met de stappen die je moet ondernemen. Dat kan zijn:

  1. Je dossier is in orde, je moet niets doen. Je blijft ingeschreven op de wachtlijst.
  2. Je moet je dossier nakijken en je inschrijving bevestigen vóór 31 mei.
  3. Je dossier is onvolledig. Vul de ontbrekende gegevens aan of bezorg ons de ontbrekende documenten vóór 31 mei.

Ik heb hulp nodig bij het updaten van mijn dossier

Maak een afspraak om vanaf 15 april langs te komen in ons contactpunt in de Serbosstraat 2 in Dendermonde. We voorzien een kwartier tijd voor jou. Een stek92-medewerker zal je helpen om je dossier in orde te brengen en te bevestigen.

Geraak je niet op ons kantoor? Bezorg ons een ondertekende volmacht die stek92 het recht geeft je dossier te updaten.

Hoe boek ik een afspraak vanaf 15 april?